Aktuális hírek


Aquarea

további híreink


kapcsolat

Hűtő-Klíma Technikai Kft.
Székhely: 8640 Fonyód Tabán utca 16
Telephely: 8640 Fonyód Blaha L. utca 26
Nyilvántartó cégbíróság: Kaposvári Törvényszék
Cégjegyzékszám: 14-09-001463

Tel.: 85/ 560-030, Fax: 85/ 560-031
Mobil: 30/ 940- 81- 67
E-mail: kardos@hutoklima.t-online.hu

Hűtő Klíma Kft. - légkondícionálás felsőfokon!


 

 


A Hűtő-Klíma Kft. bemutatja Önnek cégünk több mint  2 évtizedes tapasztalatának sikereit és eredményeit. Tekintse meg weboldalunkon kínálatunkat és szolgáltatásainkat.
Bízzon a minőségben!

Jó böngészést kíván, 

Kardos János 
ügyvezető igazgató

 


A fonyódi székhelyű Hűtő-Klíma Technikai Kft. 1990-ben, a rendszerváltás nyomán létrejött vállalkozás. Eredetileg a Társaság Gazdasági Munkaközösségként alakult 1989-ben, majd 1991-ben alakult át Korlátolt Felelősségű Társasággá. 

 


A cég tulajdonos alapítói igyekeztek felhasználni és a megváltozott gazdasági körülmények közé átültetni azt a szaktudást és tapasztalatot, melyet az elmúlt évek során az ipari, a háztartási hűtőgépek, valamint a klímatechnika területén szereztek.


A társaság engedélyezett és cégbíróság által bejegyzett fontosabb tevékenységi körei a következők: klímaberendezések értékesítése, szerelése, szervizelése, villamos berendezések szerelése, épületgépészet, turisztikai tevékenység. 
 
A megemlítettek közül is vitathatatlanul a klímatechnikáé a vezető szerep: a Hűtő-Klíma Kft. ellátja a szakmában igen jó nevű Panasonic cége magyarországi márkaképviseletét Somogy, Baranya, Tolna megyékben.

Bár manapság a klímatechnika területén is igen nagy a konkurencia, mindenképp versenyelőnyt jelent, hogy a  Hűtő-Klíma Kft. az elsők egyike volt az említett terület magánvállalkozásai közül, s megfelelő ár-, illetve minőségpolitikájával a magyar klíma-piac ismert szereplőjévé tudott válni.

   

A szakmai tudás elmélyítése, és  új ismertek elsajátítása céljából a Kft. vezetői és alkalmazottai rendszeresen látogatnak szakmai rendezvényeket,  kiállításokat.

» Lap tetejére

Viszonteladókat keresünk!

Szeretne viszonteladónk lenni? Kattintson ide!